viernes, 29 de octubre de 2010

Contradiccions



Tots voldríem en algun moment arribar al triomf , arribar a tocar el cel , però tot costa treball, i sacrifici .Costa tirar una colla endavant i saber que s'han passat moments molt més complicats , i que la gent no respon, quan potser s’estàn fen els màxims castells que tens i que intentes donar el màxim, perquè s’assoleixin. Voldria que tota la gent de la meva colla fos un , tots units per intentar aconseguir les nostres metes i que si un de nosaltres fallés la barca s'enfonses .Que tots reméssim cap al mateix costat, encara que hi hagués algú que intentés remar cap a l'altre costat , però que davant d'això sapiguem ser més hàbils i intentem superar aquesta mancança.

Voldria plorar de felicitat en totes les diades importants , en tots els castells assolits i que cada actuació , cada assaig , fos un pas per fer història. Vull veure a la meva colla , entre les millors colles del món casteller i que es valorés la nostre feina.

Ser i tinc l'esperança de que tot això passarà algun dia , ja que s'ha d'anar esglaó per esglaó, i algun dia la feina que hi ha al darrere tindrà les seves recompenses.


Només cal afegir que DESITJO SORT ALS CASTELLERS DE VILAFRANCA , QUE AQUEST DILLUNS ESTIC SEGURA DE QUE FARAN HISTÒRIA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario